2012 (a film)
A maják ősi naptára bonyolult csillagászati ismereteket és kifinomult matematikai számításokat igénylő tökéletes alkotás. Egy baj van vele: 2012-ben véget ér, és sokan úgy gondolják, nem véletlenül. A világ sem tarthat tovább, mint a misztikus tudást tartalmazó naptár. Néhány vezető tudós 2009-ben igazolta, hogy valóban közel a vég, és segítségükkel a világ leghatalmasabb államainak vezetői el is készítették a tervet, amelynek alapján sok ember megmenthető… de távolról sem az összes.
Jackson Curtis (John Cusack) két gyerekével kirándul a Yellowstone Nemzeti Parkban, amikor véletlenül rátalál egy titkos kutatólaboratóriumra, és rájön, hogy a kormány hallgatott a közelgő apokalipszisről. Kétségbeesett versenyfutásba kezd az idővel, hogy megmentse a családját: földrengéseket, vulkánkitöréseket, szökőárakat kell túlélnie – mindazt, amit a Föld tartogat a halálra ítélt lakóinak.
A Függetlenség napja és a Holnapután rendezőjét lenyűgöző látványvilága, a vérfagyasztó akciójelenetei és gyógyíthatatlan pesszimizmusa tette világhírűvé – most újra a civilizáció végnapjairól forgatott szemkápráztatóan látványos filmet, ami méltóan válhat majd az idei év egyik legnagyobb durranásává.
Főszereplők: John Cusack, Amanda Peet, Danny Glover, Thandie Newton, Oliver Platt, Chiwetel Ejiofor, Woody Harrelson
Magyar nyelvű honlap: 2012
- 1971 olvasás
Beküldő: Biblia (nem ellenőrzött). Beküldés időpontja: 2010, április 10 - 7:47du.Figyeljetek
Lehet hogy nem hisztek az urban meg jezusban de attol
ne vezesetek fere az egesz nepet h 2012ben velegvege lessz.
a majak hulye emberek voltak nem tudtak miaz az "agy"
am meg leteznek majak es meg nem haltak ki ezekszerint csak a majak halnak ki 2012 dec 20 kan ebben biztos vagyok!
Higyetek jezusban es meglatjatok az egesz eletetek megvaltozik.
Orvendjetek az eletnek amit az ur adott nektek!
Es koszonjetek jezusnak hogy felaldozta magat ertunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
# 13.1 | Jézus
Beküldő: Lengyel. Beküldés időpontja: 2010, június 18 - 7:43du.Jézus egy vallási dogma.
Mi a vallási dogma?
Egy vallási vezető által tett kinyilatkoztatás.
Mi a vallás?
Egyes emberek rájöttek, hogyan élősködhetnek másokon. Be kell fenyíteni őket egy láthatatlan hatalommal, amely a rosszakat megbünteti, majd fel kell ajánlani, hogy a vallás képviselője meghallgatván a bűnt, közbenjár, és feloldoz.
Óriási üzlet ez. A keresztény egyház azokat, akik ellenálltak rendszerüknek, elpusztították. Azt ősi magyarságot Vajk által meg negyedelték, az európai áldozatok száma pedig 20 millióra tehető.
A vallásos emberek egy DNS hiba miatt képesek bármit valóságként elfogadni, megélni. A vallásosság egy genetikai betegség, deformáció.
Ezért az emberiség türelmes volt a hívő emberekkel, de ideje lenne őket felvilágosítani, s gyógyítani.
# 12 | Figyeljetek Lehet hogy nem
Beküldő: Biblia (nem ellenőrzött). Beküldés időpontja: 2010, április 10 - 7:47du.Figyeljetek
Lehet hogy nem hisztek az urban meg jezusban de attol
ne vezesetek fere az egesz nepet h 2012ben velegvege lessz.
a majak hulye emberek voltak nem tudtak miaz az "agy"
am meg leteznek majak es meg nem haltak ki ezekszerint csak a majak halnak ki 2012 dec 20 kan ebben biztos vagyok!
Higyetek jezusban es meglatjatok az egesz eletetek megvaltozik.
Orvendjetek az eletnek amit az ur adott nektek!
Es koszonjetek jezusnak hogy felaldozta magat ertunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
# 11 | Tenyleg vilagvege lesz?
Beküldő: Hacker90 (nem ellenőrzött). Beküldés időpontja: 2010, március 2 - 2:21du.Mindig megerzem a veszelyt de most nem erzek semmit,szal nem lesz vilagvege! :)
# 10 | valamimikor valami tényleg lesz
Beküldő: Névtelen (nem ellenőrzött). Beküldés időpontja: 2010, február 11 - 8:55du.csak annyit akarok mondani hogy megnéztem a filmet.én úgy vagyok vele hogy semmi sem tart örökké. ezek csak jóslatok.Gondolom ha egy ilyen kratasztrófa bekövetkezik elö jelei is lesznek.de az tény hogy a maják okosakvoltak hogy ezt igy ki tudták számolni.
# 9 | szerintunk is:))
Beküldő: jani es mari (nem ellenőrzött). Beküldés időpontja: 2010, január 8 - 8:23du.szerintunk is:))
# 8 | 2012 dec.21
Beküldő: Névtelen (nem ellenőrzött). Beküldés időpontja: 2010, január 8 - 8:21du.Hülyeség ez az egész.
# 7 | hát am meg nem lehet másik
Beküldő: Zsuzsy (nem ellenőrzött). Beküldés időpontja: 2009, december 13 - 7:28du.hát am meg nem lehet másik bolygóra menekülni mert egyiken sem lelhető fent a víz és az oxigén szal elmenekülni se lehet 1 másik bolygóra!!
# 6 | hellosztok
Beküldő: Névtelen (nem ellenőrzött). Beküldés időpontja: 2009, december 9 - 1:21du.hát ez tényleg elgondolkodtató kemények
# 5 | Remélem Bruce Willis ráér
Beküldő: rati2 (nem ellenőrzött). Beküldés időpontja: 2009, december 6 - 9:56du.Remélem Bruce Willis ráér akkortájt.
# 5.1 | Válasz
Beküldő: Szittya (nem ellenőrzött). Beküldés időpontja: 2010, január 14 - 10:29du.LOL
# 4 | naon durva én egy kicsit
Beküldő: Névtelen (nem ellenőrzött). Beküldés időpontja: 2009, december 3 - 6:52du.naon durva én egy kicsit beparáltam:(
# 3 | Nos, ha ez tényleg így
Beküldő: :-/ (nem ellenőrzött). Beküldés időpontja: 2009, november 27 - 2:48du.Nos, ha ez tényleg így történik aminek az olvasottak alapján kicsi az esélye, nos a grill csirke hozzánk képes mirelit halrudacskának fog számítani akkor (láva, földngések stb.)
# 2 | ha ez megtörténik ami a
Beküldő: vivi (nem ellenőrzött). Beküldés időpontja: 2009, november 23 - 5:39du.ha ez megtörténik ami a videóba volt én nem tudom mit csinálok -.-" elég durva nem lehet elmenekülni se max egy másik bolygóra ami a földtől a legmesszebb van xD de addig az üzemanyag nem lenne elég!!!! sajna
# 2.1 | sya csak annyit akarok
Beküldő: Névtelen (nem ellenőrzött). Beküldés időpontja: 2009, december 13 - 7:36du.sya csak annyit akarok mondani h nem képes egyik bolygó sem h oda meneküljünk talán a mars de az elvileg kihalt bolygó nah mind1 csak annyi h a világ végétől nem lehet menekülni!
# 1 | valami
Beküldő: gerr (nem ellenőrzött). Beküldés időpontja: 2009, november 18 - 12:35du.mi leszz velünk
Hozzászólás