UFO megfigyelések, eltérítések és parajelenségek archívuma

Bejelentés: 146 db
Település

Tiszta égbolton, a repülőgép megszokott sebességénél lassabban egy folyamatos fényű fényes fehér pont haladt a velencei tó felöl északi irányba. Géptest nem látszott, csak egy gömbalakú fényforrás.


Település

Budapesten Buda felől volt látható egy fényes pont, felettünk ment el (XVII. kerületben lakunk). Távcsövet elővettük, így már jól lehetett látni, hogy a "jármű" egyik végén erősebb fehér fény volt, a másik végén halványabb fehér fény. Nem villogott, végig egy fényerősséggel haladt.


Település

Tisztelt Galaktika klub, és olvasók!


Település

Üdvözlöm!
2021.augusztus 8. 23:10 perckor láttam Szentendre felett egy háromszög alku áttetsző repülő tárgyat a közepén halvány forgó fény volt. Észak kelti irányból haladt Dél felé Bpiranyába.


Település

Kimentem kintre cigizni, közben néztem az eget hátha látok hullócsillagot. Északkeleti irányba néztem, majdnem teljesen magam fölé.


Település

Üdv!

A dátum megadása miatt előre is elnézést kérek. Az hogy miért nem tudom pontosan, később kitérek.

 


Település

Youtube videón a 46,1-46,8 másodpercnél elhúzó fényes korong vagy szivar.Egy ilyen hajóvonta kb. 100m 0.7 mp alatt az annyi, mint 5142,8 km/h...hmmm


10 éves koromban megismertem a bibliát,es tanulmányozni kezdtem azt. Heteken belül mély hitet alakítottam ki,és esténként imádkoztam....amikor is egy alkalommal az ágyamban feküdtem...az ablakkal szemben.


Település

Éppen a kertben napoztam amikor figyelmes lettem erre a kettő repülőtárgyra. Nagyon furcsának találtam, hogy nem hallottam semmi olyan zajt, amit mondjuk egy repülőgép vagy egy helikopter ad ki. Teljesen hangtalan volt de ami még jobban feltűnt, hogy nem hagytak maguk után kondenzcsíkot.


Édesanyám valamivel hajnali 4 óra után felébredt. Tetőablak alatt alszik, és egy nagyméretű, ötszög alakú objektumot látott lebegni a felhők között.